تبلیغات
همســـــفر - خواس داروهای گیاهی
 
همســـــفر
آسایش , آرامش , زندگی ( کارگزاران مخابراتی لاهیجان)
درباره وبلاگ


آسایش , آرامش , زندگی

مدیر وبلاگ : همسفر
مطالب اخیر
نویسندگان

بابونه و مقابله با دو سرطان شایع

بابونه

ترکیبات شیمیایی فراوانی هستند که توانایی تخریب سلول های سرطانی را دارند، اما این ترکیبات سمیت بالایی دارد و سلول های سالم بدن را نیز از بین می برد.

استفاده از ترکیبات طبیعی در درمان بسیاری از بیماری‌ها روشی بوده است که انسان‌ها از گذشته‌های دور از آن بهره می‌بردند. حوزه بسیار بزرگی از علم شیمی بویژه بخشی از این علم که به تهیه داروها منتهی می‌شود، مدیون شناسایی ترکیبات شیمیایی داخل مواد طبیعی است. یکی از ترکیبات طبیعی پرطرفدار در مطالعات دارویی، گل‌های زیبای بابونه است.
بابونه گیاه ارزشمندی است که قرن ها در طب سنتی برای درمان بیماری های مختلف انسان ها مورد استفاده قرار می گیرد. از بابونه برای درمان اگزما، نقرس، سیاتیک، هموروئید، عفونت های مختلف باکتریایی پوست و تسکین دردهای روماتیسمی استفاده می شود. در کودکان، گل بابونه گاهی برای درمان تب مورد استفاده قرار می گیرد. اما بهتر است بدانیم بابونه خواص اعجاب انگیز دیگری نیز دارد. عصاره گل های بابونه سرشار از یک دسته مهم از آنتی اکسیدان ها به نام فلاونوئیدهاست. فلاونوئیدها رایج ترین گروه از فنل های گیاهی را تشکیل می دهد که به طور گسترده ای در سطح برخی گیاهان مانند
گل های بابونه توزیع شده اند. سهم بزرگی از خاصیت ضد سرطانی آنتی اکسیدان ها به فلاونوئیدها مربوط است. در میان انواع سرطان، سرطان پروستات یکی از مرگ آورترین سرطان ها در مردان و سرطان دهانه رحم جزو شایع ترین سرطان های زنانه است. در سرطان پروستات معمولا علائم بالینی با تاخیر آغاز می شود و گاهی زمانی بیمار متوجه سرطان پروستات می شود که این بیماری بافت های دیگر را نیز درگیر کرده است. سرطان دهانه رحم نیز در مراحل اولیه تقریبا بدون علامت است و معمولا اولین علامت آن که پس از پیشرفت بیماری مشخص می شود، خونریزی های غیرطبیعی است.

ترکیبات شیمیایی فراوانی هستند که توانایی تخریب سلول های سرطانی را دارند، اما این ترکیبات سمیت بالایی دارد و سلول های سالم بدن را نیز از بین می برد. مسلما استفاده از این ترکیبات به عنوان دارو برای بیماران سرطانی نمی تواند کاربرد چندانی داشته باشد و در خصوص پیشگیری از سرطان نیز عملا استفاده از آن منتفی است. اما جالب است بدانیم یک دسته از ترکیبات شیمیایی که می توانند از سرطانی شدن پروستات در آقایان و از سرطان دهانه رحم در خانم ها جلوگیری کند و حتی سلول های سرطانی شده پروستات و دهانه رحم را از بین ببرد، فلاوونوئیدهای داخل عصاره گل های بابونه است.

فلاونوئیدهای داخل گل های بابونه ساختار شیمیایی خاصی دارد که سلول های سرطانی دهانه رحم و پروستات را مورد هدف قرار می دهد و سلول های سالم در مجاورت آنها تقریبا با مشکلی مواجه نمی شود. وقتی عصاره گل های بابونه در مجاورت سلول های سرطانی دهانه رحم قرار می گیرد، تعداد قابل توجهی از سلول های بیمار نابود می شود. در مورد سرطان پروستات نکته جالب توجه آن است که علاوه بر سلول های سرطانی شده بافت پروستات، سلول های سرطان پروستات که به بافت های مختلف مثل گره های لنفاوی فوق ترقوه، استخوان و مغز مهاجرت کرده و در آن بافت ها نیز توده های توموری ایجاد کرده اند، در مجاورت عصاره گل های بابونه مورد مطالعه قرار گرفت. در تمام سلول های مورد بررسی، میزان از بین رفتن سلول های سرطانی تحت درمان با فلاونوئیدهای داخل عصاره قابل توجه بوده است. بنابر این به نظر می رسد تقریبا تمام خانم ها و آقایانی که مصرف بابونه برای آنها مشکل ایجاد نمی کند، می توانند با گنجاندن یک فنجان چای بابونه در میان وعده های غذایی، از فلاونوئیدهای پرارزش آن بهره برده و از بروز سرطان پروستات و دهانه رحم جلوگیری کنند.

دکتر مهدیه انتظاری / استادیار شیمی آلی دانشگاه آزاد اسلامی

بادرنجبویه گیاهی معطر، از خانواده نعناعیان و جزو گیاهان پرطرفدار در شرق و غرب جهان است. از آمریکای شمالی تا اروپا، از آسیای صغیر تا هند و کشورهای جنوب شرق آسیا، همگی به طور طبیعی و یا فرآوری شده به صورت قرص، پماد و قطره از این گیاه معجزه آسا استفاده می‌کنند. تاریخ کشت این گیاه به 2 هزار سال پیش می‌رسد و به دلیل کثرت مصرف دمنوش آن در فرانسه به چای فرانسه نیز شهرت یافته است. اما این گیاه بیشتر در جهان به ملیسا (Melissa) معروف است یعنی برگ زنبور عسل، چرا که این گیاه، به شدت مورد علاقه زنبورهای عسل است.

کاربرد اصلی بادرنجبویه

بادرنجبویه در علاج همه بیماری‌های بلغمی و سوداوی مفید است.مقوی همه اعضای رئیسه: قلب، مغز و کبد است.

قلب و عروق، دستگاه تنفس

بادرنجبویه مفرح و تقویت کننده قلب، همچنین علاج خفقان (تپش قلب، اضطراب)است. بدل بادرنجبویه در تقویت قلب هم وزن آن ابریشم و یک سوم وزن آن پوست اترج سبز ذکر شده است. مفید در غش (سنکوپ)، تصفیه‌کننده خون و کم کننده بخارات سوداویست. بادرنجبویه در رفع آسم و تنگی نفس موثر است و لعوق (داروی لیسیدنی) برگ آن به همراه عسل و به صورت خوراکی در رفع تنگی نفس و سرفه مزمن مفید است .

مغز و اعصاب

بادرنجبویه انسداد و گرفتگی رگ‌های به وجود آمده در مغز را باز می‌کند. تقویت کننده مغز، حافظه، ذکاوت و حواس است و برای رفع کابوس (خواب‌های آشفته) مفید است. خوردن و بوییدن برگ بادرنجبویه باز کننده ذهن، دافع وسواس سوداوی، بازکننده سکته‌های مغزی و مقوی آن است. بوییدن آن خواب آور و خوردن آن هنگام ناشتا، بازکننده گرفتگی‌ها(مصفا) است و برای وهم، وحشت، غم و حتی درد عشق سودمند است. برای مرضِ مالیخولیا مفید است و حکمای هند، این گیاه ایرانی را تا به حال برای مالیخولیا و غیره استعمال می‌کنند .در کندی حواس ناشی از نقاهت امراض طولانی تجویز می‌شود. در صُداعِ (سردرد) اشخاص حساس و سرگیجه (دوار) افرادی که مشغله فکری زیاد دارند، در صورتی که سبب این بیماری‌ها زیادی خون نباشد، کارساز است . اسانس آن خاصیت ضدتشنج و آرام کننده، با اثر قاطع است. در سرگیجه، بی خوابی، احساس صدای مبهم در گوش، درد معده با منشأ عصبی و درمان ناراحتی‌های عصبی موثر است.

کبد، معده و دستگاه گوارش

بادرنجبویه کمک هضم است و تقویت کننده کبد و معده، ملطّف طعام غلیظ و‌هاضم است. مصرف آن در درمان زخم روده‌ها و بواسیر موثر است. بادرنجبویه رفع کننده سموم مطلقاً و برای مغص (دل پیچه) مفید است. از این گیاه برای تهیه شربتی به نام او دوملیس (eau de melisse) درفرانسه استفاده می‌شود که برای سنگینی معده و مبارزه با انواع سنکوپ (غش) می‌خورند . طبق نظر دانشمندان و نویسندگان به عنوان مقوی معده، بادشکن، تسهیل عمل هضم و معرق و در رفع دلپیچه ناشی از نفخ و اختلالات هضمی به کار می‌رود.

دهان و دندان

بادرنجبویه در خوش بو کردن دهان موثر است و بوی بد دهان را از بین می‌برد . مضمضه آب یا جوشانده آن از فساد دندان جلوگیری می‌کند و جویدن برگ آن برای از بین بردن بوی بدن دهان، از سُداب و ایرسا (نام دو گیاه) موثرتر است.

پوست، مو و زخم‌های گوناگون

طِلای (ضمادِ لطیف ترین بخش) آبِ بادرنجبویه برای نمله (نوعی بیماری پوستی) و نار فارسی (نوعی بیماری پوستی با دانه‌های قرمز روی بدن) سودمند است. همچنین جهت رفع جرب سوداوی، آکله (خوره) و با نمک جهت خنازیر (ورم غدد لنفاوی) و ضماد برگ تازه آن برای رفع ورم‌های چشم مفید است . بادرنجبویه دارویِ کچلی سودایی است . بادرنجبویه پاک کننده زخم‌هاست. خوردن و ضمادِ برگ آن برای رفع گزیدگی عقرب، رتیل و سگ‌هار مفید است.

عضلات، مفاصل و استخوان

جوشانده ریشه بادرنجبویه به همراه گلاب در برطرف کردن ضربه و کوفتگی اطراف عضلات مفید است و نیز برای از بین بردن ضعف عضلانی موثر است. بادرنجبویه برای تسکین دردهای مفاصل به کار می‌رود . مصرف بادرنجبویه در بیماری‌های استخوان‌های سُرین (انتهای ران) و گُرده (استخوان میان دو کتف) به همراه مصلحات مفید است.

تب، سرماخوردگی و سکسکه

مصرف بادرنجبویه جهت دفع تب و لرز و طِلای (ضمادِ لطیف ترین بخش) آب برگ یا جوشانده خشکِ آن در حمام برای سرماخوردگی، تب و لرز مفید است . بادرنجبویه داروی سکسکه است.

زنان و زایمان

نشستن در جوشانده بادرنجبویه باعث باز شدن حیض می‌شود و ریشه گیاه تازه آن باعث سقط جنین می‌شود. مصرف برگ آن در درمان اختناق رحم، طِلای (ضمادِ لطیف ترین بخش) آن ورم پستان ناشی از بسته شدن شیر را بر طرف می‌کند .

مصلحات

در صورت عدم مصرف مصلحات، مضر استخوان سُرین (انتهای ران) است و مصلح آن صمغ عربی و کندر است . گاهی استفاده مداوم از بادرنجبویه موجب سوزش ادرار می‌شود و مصلح آن گشنیز است. همچنین آورده‌اند که مضر کبد (شاید منظور کبد پر کاراست و در دیگر موارد مانند کبد چرب مفید است) و در این حالت مصلح آن ریباس است . از مواد موثره بادرنجبویه به همراه سنبل‌الطیب اثر درمانی یکدیگر را تشدید می‌کنند .



داروهای گیاهی مفید برای فشار خون


اگر از فشار خون بالا رنج می بریم، باید بدانیم که درمان گیاهی فشار خون بالا می تواند یک گزینه مفید برای کاهش فشار خون به صورت طبیعی باشد.این مواد گیاهی را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، اما هرگونه داروی تجویز شده از طرف پزشک را ، بدون مشورت متوقف نکنید.

گیاه درمانی بر روی فشار خون بالا بسیار موثر است. فشار خون بالا و یا بیماری فشار خون، اغلب می تواند به میزان قابل توجهی با کمک گیاهان بهبود یابد. اضافه کردن این گیاهان به رژیم غذایی و یا مصرف آنها در قالب مکمل می تواند مفید باشد، اما بهتر است که با یک متخصص تغذیه برای تعیین دوز مناسب مورد نیاز بدن و شرایط خاص بدن خود مشورت کنید.

 

* سیر

سیر آسان­ترین گیاه برای اضافه کردن به بسیاری از وعده­های غذایی از جمله سس­های سالاد، گوشت و... است.

سیر یکی از بهترین گیاهان برای درمان فشار خون بالا است. سیر به طور طبیعی فشار خون را کاهش می دهد و نشان داده شده است که در حفظ سلامت کل سیستم قلبی عروقی موثر می باشد.

 

*خفچه(زالزالک)

استفاده از زالزالک قدمت تاریخی و قرون وسطایی دارد و از آن برای درمان فشار خون بالا مورد استفاده می کردند.

امروزه برخی از مطالعات نشان داده است که استفاده زالزالک با دارو می تواند بر روند بهبودی فشار خون موثرتر باشد.

این گیاه به صورت مکمل مصرف می شود، اما برخی از کارشناسان بر این باورند که استفاده از آن در قالب یک چای گزینه بهتری برای درمان فشار خون بالا ست. به عنوان مثال: نوشیدن چای زالزالک، یک یا دو فنجان در روز برای درمان قطعی فشار خون بالا کافی است.

 

*زعفران

زعفران گیاهی است که بسیار گران قیمت و شناخته شده است. این گیاه را یک انتخاب ایده آل برای کاهش فشار خون در بسیاری از افراد می دانند و مطالعات نشان داده اند که کاهش قابل توجهی در فشار خون در زمانی که گیاه به طور منظم مصرف گردیده، حاصل شده است.

زعفران به راحتی می تواند در وعده های غذایی گنجانده شود و یا می توان آنرا به هر نوع از چای اضافه کرد.

 

*زنجبیل

در برخی مطالعات، زنجبیل در درمان فشار خون بالا در بیماران موثر بوده است.

برای به دست آوردن بهترین نتایج در تنظیم فشار خون بیشتر از زنجبیل، در رژیم غذایی خود استفاده کنید یا با استفاده از آن به عنوان یک چاشنی برای غذا و یا با اضافه کردن آن به چای هم می توانید از آن بهرمند گردید.

 

*زردچوبه

زردچوبه گیاهی است که در بسیاری از غذاهای کشور های شرقی مثل هند مورد استفاده قرار می گیرد.

گیاهی قوی و ضد التهاب است، باعث کاهش کلسترول و تشکیل نشدن لخته می شود . به عنوان یک درمان گیاهی فشار خون بالا ، زردچوبه می تواند نتایج قابل توجهی ارائه دهد. همچنین مطالعات نشان می دهد زردچوبه به ویژه در کسانی که مبتلا به بیماری های ایمنی خودکار هستند، بسیار موثر است.

 

* سنبل الطیب

سنبل الطیب در کاهش فشار خون موثر است و آرام بخش طبیعی است، به این دلیل که باعث شل شدن عضلات اطراف دیواره های رگ ها و شریان ها می شود.

این ویژگی هنگامی مؤثر است که برای کاهش استرس استفاده شود، مطالعات نشان داده اند که سنبل الطیب اثر اندکی بر روی فشار خون دارد.

نکته: زنان باردار نمی توانند از آن استفاده کنند سنبل الطیب برای تپش قلب و سردرد نیز مفید است.

معمولا به عنوان تنتور و یا به صورت کپسول، ریشه سنبل الطیب در دسترس است همچنین می توان به صورت چای آرامش بخش دم کرد و نوشید.

 

* بومادران

گل بومادران نیز باعث کاهش فشار خون بوسیله شل کردن عضلات و توقف انقباضات می شود. بومادران باعث زیاد شدن تعریق و همچنین به عنوان تصفیه کننده خون استفاده می شود. مطالعات بر روی بومادران همچنان ادامه دارد.

 

* برگ زیتون

عصاره برگ زیتون بسیار خواص مفیدی دارد.

محققان، برگ زیتون را به عنوان مقوی قلب ، سلامت قلبی و عروقی می شناسند.

در مطالعات انجام شده، نشان داده شده است که عصاره برگ زیتون افت فشار خون را برطرف میکند.

می توان آن را در کپسول های در دوز بالاتر (1،000 میلی گرم) نیز استفاده کرد.



انگور قرمز برای تصفیه خون و خون سازی از انگور سبز هم بهتر است و افرادی که قند خون پایین دارند می‌توانند از انگور بهره زیادی ببرند و بهتر است چند بار در روز آن را مصرف کنند.

index

باشگاه خبرنگاران: انگور میوه‌ای است که شامل ویتامین‌های آ، ب و ث است و می‌توان از آن به عنوان تنظیم کننده قند خون و مولدی برای خون استفاده کرد.

این میوه دارای مقادیری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و آلبومین است.

این میوه برای درمان بیماری‌های یبوست، عوارض روماتیسم، کم خونی و حتی پیشگیری از سرطان سودمند است، انگور پتاسیم زیادی دارد که به جبران ضعف بدن کمک می‌کند و در کنترل فشار خون موثر است.

انگور برای سلامتی قلب، ریه و کلیه نافع است، این میوه به دلیل داشتن املاح و مواد سلولزی، ملین بوده و برای مبتلایان به اوره بالای خون(نقرس) مناسب و سازگار است.

این میوه ترشحات غدد کبد را زیاد می‌کند و مواد سوخته را از بدن دفع کرده و در کودکان باعث رفع نرمی استخوان می‌شود.

انگور قرمز برای تصفیه خون و خون سازی از انگور سبز هم بهتر است و افرادی که قند خون پایین دارند می‌توانند از انگور بهره زیادی ببرند و بهتر است چند بار در روز آن را مصرف کنند.

انگور یکی از میوه های ضد سرطانی شناخته شده و این به خاطر خواص ضد عفونی‌کنندگی آن است، افرادی که در دوره نقاهت یک بیماری هستند و یا ضعف عمومی بدن دارند و در نتیجه قدرت دفاعی بدن آنها کم شده است، سعی کنند به مقدار زیادی انگور مصرف کنند.

برگ این میوه مقوی و قابض و دم کرده آن فوائد زیادی دارد، آب غوره نیز در رفع ورم مخاط لثه و دهان و سرکه حاصل از تخمیر دانه انگور در تسکین خارش پوست و جلوگیری از خونریزی‌ها بکار می‌رود.

دانه‌های خشک انگور صفرا و بلغم را دفع و خستگی را رفع و حالت انبساط به وجود می آورد. انگور و برگ و شیره و دانه‌های خشک شده و دانه‌های نارس(غوره) و دانه تخمیر شده(سرکه) در همه حال مصرف غذایی دارند.



7 فایده آویشن


آویشن,خواص آویشن,خاصیت آویشن,خواص درمانی آویشن,گیاه آویشن

بیشتر در خوراکهایی که پاستا دارند  مصرف میشود، این گیاه  عطر دار پر از مواد مغذی است که برای پوست، مو و همه بدن خوبست

-بینایی رو تقویت میکنه: سرشار از ویتامین A است و این ویتامین محلول در چربیه و یه آنتی اکسیدان ضروری برای سلامتی غشا مخاطی و پوسته، آویشن سلامتی چشم ها رو بهبود میده

-سرماخوردگی رو درمان میکنه: آویشن حاوی خواص ضد عفونی کنندگی و آنتی بیوتیکی است و یه درمان عالی برای وقتیه که سرماخورده هستین، گلودرد دارین و سرفه میکنین. طبق یه تحقیق که در این زمینه انجام شده، این گیاه به خاطر این شناخته شده است که برونشیت و سرفه رو درمان میکنه. برای کسانی که سرما خوردن توصیه میشه یه فنجان چای آویشن بنوشن.

-آکنه رو درمان میکنه: به خاطر خواص آنتی باکتریایی که داره، اغلب در کرم های مخصوص آکنه و شستشوی صورت به کار برده میشه.

-از ریزش مو جلوگیری میکنه: وقتی با گیاهان دیگه ترکیبش کرده و به عنوان یه روغن ضروری استفاده اش کنین، میتونه ریشه موها رو تقویت کرده و رشدشون رو بیشتر کنه.

-سطح فشار خون رو کنترل میکنه: این گیاه حاوی عصاره ای است که میتونه فشار خون رو کاهش بده.

-سلامتی استخوان رو بهبود میده: چون آویشن یه منبع خوب از ویتامین K ، آهن، کلسیم و منگنزه، میتونه سلامت استخوان ها رو بهبود بده. این مواد مغذی به رشد استخوان کمک کرده و خطر بیماری های وابسته به استخوان رو کاهش میدن.

-به هضم کمک میکنه: کارشناسان اغلب چای آویشن رو به کسانی توصیه میکنن که از سوهاضمه و نفخ رنج میبرن. روغن های سبک موجود در آویشن میتونه شما رو از گرفتگی روده خلاص کنه.



پاکسازی کبد با چای زردچوبه

مطالعات محققان دانشکده پزشکی هاروارد نشان می دهد که چای زردچوبه بهترین ماده غذایی برای سم زدایی از کبد است.

به گزارش «لاهیجان» ، به دلیل مواد شیمیایی و آفت کش ها در مواد غذایی و محیط زیست، کبد به مرور زمان غرق در مسمومیت می شود. مسمومیت کبد معمولا با سردرد، سوء هاضمه، نفخ شکم، افزایش وزن، لکه های کبدی، سوزش سر دل و مشکلات کیسه صفرا همراه است.
مطالعات نشان می دهد که چای زردچوبه، یکی از مهمترین روش های سم زدایی از کبد است. این ماده، کیسه صفرا را تحریک می کند و سبب تولید صفرا می شود. کبد از مایع صفرا برای سم زدایی استفاده می کند.
زردچوبه گیاهی از خانواده زنجبیل است و در برخی از کشورها مانند هند، بیشترین کاربرد را دارد. رنگ زرد زردچوبه به دلیل ماده ای به نام کورکومین است که سبب تحریک صفرا می شود. معمولا برای تهیه چای زردچوبه از زردچوبه تازه، زنجبیل تازه، فلفل سیاه، دارچین، شیر نارگیل و عسل استفاده می شود که هریک خواص فوق العاده ای دارند.
۱- زردچوبه تازه: دارای خواص ضد التهابی قوی است و می تواند به درمان اختلالات گوارشی، رفع تهوع و گاز روده کمک کند.
۲- زنجبیل تازه: به همراه زردچوبه، بهترین ترکیب برای کمک به التیام درد مفاصل و درمان مشکلات تنفسی است.
۳- فلفل سیاه، غنی از ویتامین C است و خواص ضد سرطانی دارد، به علاوه سبب کاهش وزن می شود.
۴- دارچین، دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهاب است.
۵- شیرنارگیل، چربی سالم موجود در شیر نارگیل به جذب زردچوبه کمک می کند.
۶- عسل، سرشار از انواع آنزیم، ویتامین و مواد معدنی است.
کاهش کلسترول خون، افزایش ایمنی بدن، بهبود گردش خون، روشن شدن رنگ پوست، پیشگیری از ایجاد لخته در اندام های داخلی بدن و تصفیه خون، از دیگر فواید چای زردچوبه هستند.
کبد یکی از اندام های بزرگ سمت راست شکم است که حدود ۱.۳۶ کیلوگرم وزن دارد. مهمترین وظیفه کبد، فیلتر کردن خونی است که از دستگاه گوارش وارد کبد می شود و قرار است در سراسر بدن جریان یابد. تمام مواد سمی و مضر خون در کبد جدا می شوند. کبد با تولید صفرا، چربی غذا را تجزیه کرده و آن را تبدیل به انرژی می کند. ذخیره قند بدن نیز به عهده کبد است.
حقایقی در مورد کبد:
– کبد بزرگترین ارگان داخلی بدن است.
– بیش از ۵۰۰ عملکرد حیاتی بدن، از جمله مبارزه با انواع ویروس و عفونت به عهده کبد است.
– کبد با تولید پروتئین و هورمون در سراسر بدن، نقش مهمی را در حفظ سطح نرمال قند خون ایفا می کند.
– کبد تنها عضوی است که می تواند خود را بازسازی (ترمیم) کند؛ به همین دلیل است که افراد می توانند بخشی از کبد خود را اهدا کنند.
– کبد حدود ۱۰ درصد از جریان خون را مصرف می کند و در هر دقیقه حدود دو لیتر خون پمپاژ می کند.
متاسفانه بیماری های کبدی با هیچ علامت ظاهری همراه نیستند و بیمار زمانی از آن مطلع می شود که کار از کار گذاشته است. سرطان کبد، نارسایی کبد، سیروز، هپاتیت و هموکروماتوز شایع ترین مشکلات کبد هستند.
انواع سبزیجات، گریپ فروت، گردو، لیمو، آووکادو، چای سبز، سیر، چغندر، سبزیجات با برگ های سبز پررنگ و زردچوبه مهمترین غذاهایی هستند که کبد را سالم نگه می دارند.
در ادامه نتایج این تحقیقات آمده است که استفاده از غذاهای آماده و حاضری، الکل و سیگار، روغن و غذاهای سرخ کرده و عدم تحرک، مهمترین دلایل آسیب به کبد هستند.
منبع: تسکین ها




این ادویه حال عقل را خوب می کند

چای زردچوبه

تحقیقات جدید نشان داده است زردچوبه اثر مفیدی بر کاهش و درمان زوال عقل دارد.

به گزارش«لاهیجان»؛  در مطالعه جدیدی که در آلمان انجام شد، نشان داد که یک ماده اصلی در ادویه زردچوبه می تواند به بازسازی سلول های عصبی مغز کمک کند.

دکتر ماریا آدل روگر گفت: این جالب است که امکان افزایش کارایی سلول های بنیادی توسط زردچوبه معطر وجود داشته باشد.

زوال عقل، در پزشکی و روانپزشکی، اختلال مزمن و گاهی حاد فرایندهای روانی به علت بیماری عضوی مغز که با تغییر شخصیت و موقعیت ناشناس و اختلال در حافظه همراه است. شایع ترین نوع دمانس(زوال عقل)، زوال عقل سالخوردگی یا آلزایمر است.

هنگامی که محققان سلول های بنیادی عصبی را در ظروف کوچک مخصوص کشت میکروب در یک ماده شیمیایی از عصاره زردچوبه پوشاندند، بیشتر سلول های عصبی که از دست خوردگی توسط ماده خارجی کنترل شده بودند، رشد کردند و زمانی که به مغز موش زنده تزریق شده بود، اثر مشابه داشت.

سلول های بنیادی عصبی در سراسر مغز واقع شده اند و یک منبع کلیدی برای درمان مغز انسان به شمار می آیند.

پیش از این نیز مطالعات نشان داد که سلول های بنیادی عصبی بعد از ضربه و جراحت باز تکثیر و تولید می شوند.این پژوهش در مجله سلول های بنیادی تحقیق و درمان به انتشار رسیده است.

منبع: فارس








 






آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
خوش آمدید. --------------------------------------

 
 
بالای صفحه